четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 1
home ТВ и Филм

„Зоки Поки“ од денес и во Србија

„Зоки Поки“ од денес и во Србија

Од денес македонската детска серија „Зоки Поки“ ќе се прикажува во Србија. РТС пушти рекламен спот во кој ги информира своите гледачи дека после Германија, Норвешка, Данска, Шведска и Финска, „Зоки Поки“ доаѓа и во Србија.

Секоја сабота од 8:30 часот на РТС 2 со превод на српски јазик.

Серијата веќе постигна огромна гледаност и популарност во Македонија.

Коронавирус