понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 138
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home ТВ и Филм

Знаете ли колку години има Хомер Симпсон? Одговорот ќе ве изненади! (ФОТО)

Знаете ли колку години има Хомер Симпсон? Одговорот ќе ве изненади! (ФОТО)

Фановите на серијата знаат дека роденденот на Хомер е 12-ти мај. Но, ретко кој ќе погоди која година е роден овој лик.

На „Твитер“ се појави фотографија од “возачката дозвола“ на Хомер каде е напишана целата дата на неговото раѓање.

Ова е сцена од една од епизодите на серијата.

Според “документот“ Хомер е роден во 1956-та година што значи дека има 64 години.

Коронавирус