понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 97
home ТВ и Филм

ВИДЕО: Сè што е погрешно во „Пепелашка“

ВИДЕО: Сè што е погрешно во „Пепелашка“

Ниту еден филм не е без грешки, тоа важи и за анимираните.

Една од омилените бајки, а со тоа и филм, секако е „Пепелашка“.

Во ова видео на Cinema Sins ќе се потсетиме на верзијата од 1950 година.  Некои грешки можеби ги имате забележано, но други, сигурно ќе ве изненадат.

Коронавирус