петок, 29. јули 2022. Вести денес: 7
home ТВ и Филм

Видео: Ова е првиот цртан филм во историјата

Видео: Ова е првиот цртан филм во историјата

Цртаните филмови со текот на времето се менувале, а на сите им се најдраги оние кои ги гледале додека биле деца.

Овој цртан филм се појавил во 1908-ма година, а во него се појавуваат само два лика.

Во цртаниот филм има и сцена каде се гледа раката на авторот на ова дело.

Коронавирус