понеделник, 19. април 2021. Вести денес: 96
home ТВ и Филм

ВИДЕО: Мина Врбашки и Владимир Томовиќ прво голи заедно го споделија тушот, па креветот

ВИДЕО: Мина Врбашки и Владимир Томовиќ прво голи заедно го споделија тушот, па креветот

Познато е дека на Мина Врбашки и Владимир Томовиќ меѓусебно градат врска што ја надминува пријателската, што беше  причина зошто токму тие беа избрани како потенцијална двојка која ќе  ја помине оваа недела во изолација.

Нецензурираната видеоснимка од нивното заедничко туширање  која може да ја погледнете ТУКА говори како се’ започна:

Откако меѓусебно убаво си го истрија грбот и останатите делови од телото, полека се сместија во креветот. Потоа Томовиќ и Мина долго се гушкаа еден со друг, разменувајќи љубов. Откако се чинеше дека двајцата ќе заспијат држејќи се за раце, тие наскоро се прекрија со покривката, под која се предадоа на страствените бакнежи, допири и… милувања.

Откако меѓусебно убаво си го истрија грбот и останатите делови од телото, полека се сместија во креветот. Потоа Томовиќ и Мина долго се гушкаа еден со друг, разменувајќи љубов. Откако се чинеше дека двајцата ќе заспијат држејќи се за раце, тие наскоро се прекрија со покривката, под која се предадоа на страствените бакнежи, допири и… милувања.

Јорганот потскокнуваше во ритамот на нивните движења и веднаш беше јасно дека тие немаат намера да заспијат во скоро време. Но, ова беше само почеток на жешката акција која го дочека и утрото.

Другото видео може да го видите ТУКА

Извор: vistina.com.mk

Коронавирус