недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 100
home ТВ и Филм

Учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ не можела да дојде на себе: „Доживеав нервен слом поради Саша Поповиќ“

Учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ не можела да дојде на себе: „Доживеав нервен слом поради Саша Поповиќ“

Натпреварувачката во „Ѕвездите на Гранд“, Наталија Јоксимовиќ, откри дека бурно реагирала за време на шоуто кога ги слушнала зборовите на Саша Поповиќ: „Оди, продолжува“, а потоа и нејзиното име.

– Се смеев и заплакав и за две секунди доживеав мало нервно нарушување. Не бев добро, бев целосно мокра – рече Наталија во емисијата „Гранд Специјал“, па предупреди:

– Ако повторно завршам во бараж, ќе умрам.

Во разговор со Сања и Воја за време на шоуто, нејзиниот соборец од натпреварот, Немања Ѓурчевиќ, додаде дека досега не доживеал бараж, но дека може да претпостави на какви игли се натпреварувачите, што Наталија одговори:

– Не знаете што ви недостасува. Еве, ќе договорам да доживеете, да видите јасно колку е убаво.

ЕУРО 2020

Македонија