четврток, 1. јуни 2023. Вести денес: 60
Во живо

Мицкоски во општина Конче во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“

home ТВ и Филм

Учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ доживеала нервно нарушување

Учесничката во „Ѕвездите на Гранд“ доживеала нервно нарушување

Натпреварувачката во „Ѕвездите на Гранд“, Наталија Јоксимовиќ, откри дека бурно реагирала за време на шоуто кога ги слушнала зборовите на Саша Поповиќ: „Оди, продолжува“, а потоа и нејзиното име.

-Се смеев и заплакав и за две секунди доживеав мало нервно нарушување. Не бев добро, бев целосно мокра, рече Наталија во емисијата „Гранд Специјал“, па предупреди:

-Ако повторно завршам во бараж, ќе умрам.

Во разговор со Сања и Воја за време на шоуто, нејзиниот соборец од натпреварот, Немања Ѓурчевиќ, додаде дека досега не доживеал бараж, но дека може да претпостави на какви игли се натпреварувачите, што Наталија одговори:

-Не знаете што ви недостасува. Еве, ќе договорам да доживеете, да видите јасно колку е убаво.