среда, 20. октомври 2021. Вести денес: 179
home ТВ и Филм

ТВ магазинот „Бекстејџ“ стартува со кампања – #Бекстејџседидома

ТВ магазинот „Бекстејџ“ стартува со кампања – #Бекстејџседидома

Бекстејџ стартува со кампања – #Бекстејџседидома.  Имено, на официјалниот Инстаграм профил секој работен ден од 20 часот до 20 и 45 минути ќе имате можност да ги погледнете нивните вклучувања во живо од дома.

Во рамки на нив друштво ќе им прават познатите личности од домашната јавна сцена со кои ќе разговараат на интересни теми… Сите следбеници ќе можат активно да се вклучат и да поставуваат прашања.

Освен вклучувањата во живо, стартуваат и со #Бекстејџпредизвик каде ќе ги предизвикуваат нашите познати личности кои ќе откриваат како го минуваат времето и што прават дома и на овој начин ќе пробаат да го разубават вашето секојдневие. Нивните предизвици се следните: #чистимеподома, #вежбамеподома, #готвимеподома и #сешминкамеподома, а кој прв ќе предизвикува ќе видите уште вечерва. Секако и вие можете да се вклучите во предизвикот и да ги предизвикате вашите пријатели и најблиски да го направат истото.

 

View this post on Instagram

 

Бекстејџ од утре стартува со кампања – #Бекстејџседидома Имено, на нашиот официјален Инстаграм профил секој работен ден од 20 часот до 20 и 45 минути ќе имате можност да ги погледнете нашите вклучувања во живо од дома. Во рамки на нив друштво ќе ни прават познатите личности од домашната јавна сцена со кои ќе разговараме на интересни теми, ќе пееме, ќе дебатираме… Сите наши следбеници ќе можат активно да се вклучат и да поставуваат прашања… . . . Освен вклучувањата во живо, ќе стартуваме и со #Бекстејџпредизвик каде ќе предизвикуваме наши познати личности кои ќе откриваат како го минуваат времето и што прават дома и на овој начин ќе пробаме да го разубавиме вашето секојдневие. . . Нашите предизвици се следните : #чистимеподома, #вежбамеподома, #готвимеподома и #сешминкамеподома, а кој прв ќе предизвикува ќе видите од утре. И вие можете да се вклучите во предизвикот и да ги предизвикате вашите пријатели и најблиски да го направат истото.

A post shared by ????????? ????????? ???????? (@backstage_macedonia) on

Локални избори 2021