четврток, 9. јули 2020. Вести денес: 1
МЕГА БОМБА

ВИДЕО: Тежок меѓународен блам на Заев, лажеа дека спречиле хибриден напад, а Заев пред пранкери го напаѓа Макрон, затвора аеродром, ќе населува мигранти

home ТВ и Филм

Трае 10 минути, а долго ќе го паметите: Филмче без разговори, ќе ве остави без зборови (ВИДЕО)

Трае 10 минути, а долго ќе го паметите: Филмче без разговори, ќе ве остави без зборови (ВИДЕО)

Краткото 10-минутно анимирано дело на Pixar, без ниту еден дијалог или монолог, ќе успее да ги разбуди сите емоции во вас.

Задолжително изгледајте до крај.

Парламентарни избори 2020