петок, 29. јули 2022. Вести денес: 112
home ТВ и Филм

Што да гледате после „Stranger Things“? Серии кои ќе им се допаднат на љубителите на добра мистерија

Што да гледате после „Stranger Things“? Серии кои ќе им се допаднат на љубителите на добра мистерија

Четвртата сезона на серијата „Stranger Things“ конечно е заокружена со невообичаено долги епизоди кои од 1 јули се достапни на Нетфликс платформата.

Временскиот период меѓу третата и четвртата сезона на популарната серија беше точно три години, па оттука се и сомнежите дека долго ќе се чека и за петтата сезона, која творците Мет и Рос Дафер ја најавија како последна.

Ако ја сакате серијата „Stranger Things“, додека ја чекате новата сезона, може да погледнете некоја и од овие серии:

“The Leftovers” (2014-2017)
“Dark” (2017-2020)
“Midnight Mass” (2021)
“Outsider” (2020)
“Twin Peaks” (1990-1991)

Коронавирус