понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 44
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home ТВ и Филм

„Преспав“ со вонредна епизода (ВИДЕО)

„Преспав“ со вонредна епизода (ВИДЕО)

Една од најдобрите ТВ серии „Преспав“ со специјална вонредна епизода „КОВИД еден без дваесет”.

„Целиот тим работеше на епизодата волонтерски и доброволно, а средствата собрани од маркетинг пораките во епизодата ќе бидат уплатени на сметката на Фондот за борба против COVID-19“, истакна продуцентот Пеце Талески.

Вонредната епизода ќе може да ја погледнете на 26 април во 20:15 часот на МРТВ.

Коронавирус