сабота, 23. јануари 2021. Вести денес: 68
home ТВ и Филм

Поемотивна лекција нема да научите: Можеби прво ќе го потцените, но кога ова момче ќе запее… (ВИДЕО)

Поемотивна лекција нема да научите: Можеби прво ќе го потцените, но кога ова момче ќе запее… (ВИДЕО)

Дали сме полни со предрасуди? Дали избрзуваме во оценувањето? Дали им даваме доволно шанси на луѓето со пречки?

Ова момче ќе ви ги приреди најемотивниоте моменти на талент шоуата.

Нема повеќе да раскажуваме, мора да го погледнете сами ова видео.

Не срамете се да заплачете…

Коронавирус