вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 102
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home ТВ и Филм

Паднаа тешки зборови: Нова жестока кавга меѓу Анабела и Луна – „Манипулаторке една, предавничке“ (видео)

Паднаа тешки зборови: Нова жестока кавга меѓу Анабела и Луна – „Манипулаторке една, предавничке“ (видео)

Откако во реалното шоу „Задруга 3“, Анабела истакна дека има трауми од луѓе во алкохолизирана состојба, повторно дојде до жестока кавга меѓу Луна и Анабела.

„Предавничке. Очекуваше луѓето да те почитуваат. Се што ми кажаа твоето момче и татко, ти најде мене да ми кажуваш што е лошо“ вели Анабела.

„Кога ќе престанеш да ја гледаш ќерка ти како непријател…тогаш…“жестоко одговори Луна.

„Немој јас да раскажувам што направи ти за твојата голема љубов. Ти најде да ми префрлуваш. Манипулаторка си, исто како и твојот дечко. Срам да ти е“ изјави Атијас.

„Тоа што ти не сакаш да бидеме заедно….“ жестоко врати Луна, но Анабела ја прекина.

„Што кажа? Е сега тоа ти го посакувам до крајот на животот. Тоа ти го посакувам до крајот на животот. Ти многу добро знаеш дека се плашам од пијаници, мразам пијаници, дедо ти беше пијаница. Јас лошо го преформилирав тоа? Тоа е се што имаш да кажеш за мене? Предавничке на родот. Сега ќе дојде дечко ти да те теши. Им забоде нож во грб на луѓето кои најмногу те сакаа“ вели Атијас.

Коронавирус