сабота, 20. април 2019. Вести денес: 0
home ТВ и Филм

Организаторите на Оскарите воведуваат измени, ова се новините

Организаторите на Оскарите воведуваат измени, ова се новините

Организаторите на Оскарите денеска соопштија дека ќе воведат нова  наградна категорија за филмовите, како и дека преносот на церемонијата во 2019 година ќе биде ограничен на три часа.

Но, не е познато која нова наградна категорија ќе биде воведена.

Академијата за филмски уметности и наука, која ги организира Оскарите, исто така, соопшти дека за време на преносот на манифестицијата ќе има и реклами