петок, 10. април 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home ТВ и Филм

Неверојатната животна приказна на единствениот Брус Ли (ВИДЕО)

Неверојатната животна приказна на единствениот Брус Ли (ВИДЕО)

Кога ќе го слушнете името Брус Ли, веројатно помислувате на едно нешто – експерт за боречки вештини.

За него се верувало дека има натчовечка сила и дека можел да ја совлада буквално секоја борбена техника. Брус Ли беше познат и за неговите филмови, кои во свое време рушеа рекорди на бокс офисот и засекогаш ја променија филмската индустрија.

Но и покрај сето ова, Брус Ли бил само човек, со низа проблеми и тешкотии. Животот на Брус Ли бил далеку од лесен, а ова видео одлично ја раскажува неговата животна приказна.

Коронавирус