четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 169
home ТВ и Филм

Најавено претпродолжение на „Сунѓерот Боб“

Најавено претпродолжение на „Сунѓерот Боб“

Продукциската куќа „Никелодеон“ најави нова цртана телевизиска серија што ќе биде претпродолжение на „Сунѓерот Боб“.

Новиот проект е насловен „Кампот Корал“ (Kamp Koral).

„Сунѓерот Боб“ повторно ќе биде главен лик.

Оригналната серија почна да се емитува 1999 година и сè уште трае. Во 2015 година „Никелодеон“ издаде и долгометражен филм. (МИА)

Коронавирус