четврток, 4. март 2021. Вести денес: 0
home ТВ и Филм

Ќе се репризираат оригиналните пет сезони од „Мапет шоу“

Ќе се репризираат оригиналните пет сезони од „Мапет шоу“

Стрим-платформата „Дизни плус“ од февруари ќе ги репризира првите, оригинални пет сезони од „Мапет шоуто“ oд 1970-тите.

Како што се вели во известувањето, месечната претплата чини околу седум долари, а покрај куклената класика со лесен хумор, на платформата има и содржини на „Марвел“, „Пиксар“, „Лукасфилм“ и други.

„Дизни плус“ почна со работа на 12 ноември 2019 година.

Коронавирус