вторник, 17. мај 2022. Вести денес: 166
home ТВ и Филм

ХОРОР ВИДЕА: Овие 15 секунди ќе ви ја заледат крвта!

ХОРОР ВИДЕА: Овие 15 секунди ќе ви ја заледат крвта!

На Третиот меѓународен непрофитен фестивал на страшни филмови за најдобар хорор во траење од 15 секунди прогласен е филмот „Ема“ на режисерот Даниел Лимер.

Во жирито кое му ја додели првата награда на Лимер биле актерките Бони Аронс, Аманда Вајс, Барбара Магнолфи и Ејми Стил.

Ако сте доволно храбри, изгледајте ги петнаесетте секунди „Ема“.

Минатата година во истата категорија победи „Балкон“ на Крис Кронин.

Во 2015 година, пак, стравот го чувствувавме со „Приспивна песна“ на Мајкл Хориган.

Коронавирус