сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 49
home ТВ и Филм

Ги изгледавте епизодите од „Чернобил“ внимателно, но овие 12 спорни моменти ги немате забележано (ВИДЕО)

Ги изгледавте епизодите од „Чернобил“ внимателно, но овие 12 спорни моменти ги немате забележано (ВИДЕО)

Авторите на серијата имаат прикажано голем дел од работите баш онака како што се случиле, но во овие 12 спорни моменти според Insider се мешаат фикцијата и вистината, најчесто поради немање конкретни факти.

-Со сите сили се трудевме да ги пренесеме деталите најреалистично, изјави авторот на серијата Крег Мејзин за The Hollywood Reporter и додаде дека сакал да покаже нешто многу поглобално и почовечно отколку добрата или лошата страна на историјата.

Коронавирус