четврток, 20. јуни 2019. Вести денес: 25
home ТВ и Филм

ФОТО: Јана Бурческа станува водителка

ФОТО: Јана Бурческа станува водителка

Јана Бурческа ќе биде новата водителка на „Стисни плеј“. Музичката емисија, која веќе осма сезона се емитува на Македонската радиотелевизија, покрај досегашниот уредник и водител, Александра Јовановска, ќе биде збогатена со уште две лица.

Покрај Бурческа, дел од новата екипа е и гитаристот Бојан Гелевски, кој е студент по новинарство на Правниот факултет во Скопје.

„Стисни плеј“ ќе се емитува секој вторник и петок во 18:15 часот.