сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 90
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home ТВ и Филм

Дали знаете како се снимаат интимните сцени во филмовите и сериите?

Дали знаете како се снимаат интимните сцени во филмовите и сериите?

Иако навидум се лесни и едноставни, за сцените со сексуална содржина потребна е “дебела“ подготовка. Тоа е цела тематика за студирање, која нам зад малите екрани воопшто не нѝ изгледа комплицирана. Дури, многупати мислиме дека актерите внесуваат емоција во изведување на интимните сцени. Но…

Коронавирус