понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 144
home ТВ и Филм

„Би спиел со тебе во прва прилика“: Сандра – Африка доби непристоен предлог од Слоба Радановиќ среде емисија, но дали го прифати? (ФОТО)

„Би спиел со тебе во прва прилика“: Сандра – Африка доби непристоен предлог од Слоба Радановиќ среде емисија, но дали го прифати? (ФОТО)

Слободан Слоба Радановиќ, кој беше гостин во емисијата на Огњен Амиџиќ заедно со Сандра – Африка, ртече дека таа е една од девојките на естрадата со која не спиел, но би сакала доколку му се укаже можност. Откако тој го кажа нејзиното име, двајцата слатко се изнасмејаа, а потоа сандра тврдеше дека единствената причина што тој ја споменал токму неа,  е затоа што таа во моментот седи до него.

„Можеби помисли на мене затоа што седев до него. Мислам дека тој беше хипотетичен. Има толку многу згодни колешки на естрадата, па не е белким дека размислуваш само за мене? Јас него го гледам со други очи, ние сме само пријатели“ – објаснуваше Сандра.

Да потсетиме дека Радановиќ на прашањето:

„Со која женска славна личност не си спиел и дали би сакал доколку ти се укаже можност?“ – како од топ го изусти името на пејачката до него, Сандра – Африка!.

Коронавирус