недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home ТВ и Филм

Анабела го нападна Гаги Џогани: „Подобро да ме силуваа и да родев деца, отколку од овој “душман“

Анабела го нападна Гаги Џогани: „Подобро да ме силуваа и да родев деца, отколку од овој “душман“

Марко Ѓедовиќ во улога на порота стана да го каже своето мислење за судењето меѓу Анабела Атијас и Марко Миљковиќ.

Веднаш на почетокот тој ги истакна зборовите кои Луна ги упати на нејзината мајка и дека постои снимка каде постои клип на кој Ѓогани истакнува лоши зборови за мајката.

„Мислам дека во целата таа тактика Гаги изнесува валкани работи со цел да те омаловажи како мајка, која наводно се тоа го надмина. Јас мислам дека се работи за тоа. Луна не може долго време да тактизира, а Марко може бидејќи на него не му се исклучени емоциите“ вели Џедовиќ.

„Можам да кажам дека тој ми е најголем непријател. Подоборо да бев силувана и да родев деца, тој човек ќе ми беше помал душман од овој овде“ изјави Анабела за Гаги кој во нерверување што слушнал ја напушти Белата куќа.

Коронавирус