четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 165
home ТВ и Филм

10 серии кои ги гледаат само паметните луѓе

10 серии кои ги гледаат само паметните луѓе

На порталот Ranker  се води интересна дискусија – кои серии сакаат да ги гледаат паметните луѓе?

Изборот на ТВ програмата и содржините никогаш не бил побогат, но има и содржини кои се далеку од интересни.

Разни серии и емисии ги преплавуваат телевизиските станици, но кои се сериите кои ги гледаат паметните луѓе?

Екипата на Ranker ги издвојува следните десет.

10.Hannibal

9.Mr. Robot

8.Doctor Who

7.The X-Files

6.Dr.House

5.Dexter

4.Breaking Bad

3.Game of Thrones

2.House of Cards

1.Sherlock

Коронавирус