четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Познати

Ваква нога во секси поза не се гледа секој ден: Марјана Станојковска ги „поремети“и мажите и жените (фото)

Ваква нога во секси поза не се гледа секој ден: Марјана Станојковска ги „поремети“и мажите и жените (фото)

Се вели дека кога нешто е убаво, шета е да не се види, а за нашата популарна Лото девојка Марјана Станојковска тоа е девиза по која самоуверено се води.

А зошто и да не, кога Бог ја дарил со таква маркантност која ретко кое око не би било љубопитно да и „фрли“ барем еден поглед, кој пак сигурно ќе се задржи подолго.

Кога жената е полна со самодоверба, тогаш тоа е евидентно – баш како кај Марјана, која секојдневно плени со својата харизма и атрактивна појава, пред камерите, непосредно, но и на социјалните мрежи каде знае да предизвика „хаос“.

Секоја фотографија на Станојковска е празник за очи ама последните две ги „пореметија“ и мажите и жените кои се нејзини следбеници.

Нема маж кој не сака да гледа убава жена, а нема ниту жена која не сака да има вакви нозе за насловна страница, дури повпечаливи и од оние на Шерон Стоун во „Основен инстинкт“.

По илјадниците лајкови и низата коментари, веруваме ќе се сложите дека Марјана е неприкосновена од познатите дами кога се во прашање згодни нозе!

Коронавирус