вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 1
home Познати

Тијана Дапчевиќ „удри“ по Македонија што не и даде ниту еден поен на Србија- еве што вели

Тијана Дапчевиќ „удри“ по Македонија што не и даде ниту еден поен на Србија- еве што вели

Сестрата на нашата претставничка на Еврсонг е разочарана што Македонија не и даде ниту еден поен на Србија според гласовите на стручното жири.

Тијана Дапчевиќ, која живее во Србија не може да разбере како се случи тоа нејзината родна земја воопшто да не даде глас за Невена Божовиќ.

-До бесвест е погрешно што Македонија не даде ниту еден поен на Србија. Можам да кажам само дека сум резочарана-вели Тијана.