четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 80
home Познати

Сопругот на Лепа Брена оди на операција- пејачката е подготвена да плати брдо пари само поради ова

Сопругот на Лепа Брена оди на операција- пејачката е подготвена да плати брдо пари само поради ова

Откако ги видела резултатите кои Дарко Лазиќ ги постигнал откако го смалил желудникот, Лепа Брена посакала иста метода за слабеење да се примеми и кај сопруг Бобо Живојиновиќ.

Како што се шушка тој е во голема дилема, иако Брена сака што побрзо да закажат хирушки зафат.

Имено нејзе не и смета толку естетската дебелина на Бобо, но како годините доаѓаат се плаши за неговото здравје. Јасно и е на Брена дека нејзиниот сакан нема карактер да ја смени исхраната.

– Таа и немора повеќе да го држи на диета, но сепак е загрижњна. Дебелината не добра за срце, и воопшто е лоша по здравјето, а Брена верува дека овој пуларен зафат на желудник е вистинсо решение за нејзиниот сопруг. Бобо и понатаму се мисли, многу сака да јаде калорична храна, ужива во храна и готвење, вистински хедонист е, но за тоа после новогодишните празници – завршува добро информиран извор.

Најнови вести