четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 176
home Познати

Скромна, но модерна: Ова е станот на Марија Шерифовиќ во Виена, жените ќе полудат по кујната, а мажите по нејзината спална (ФОТО)

Скромна, но модерна: Ова е станот на Марија Шерифовиќ во Виена, жените ќе полудат по кујната, а мажите по нејзината спална (ФОТО)

Популарната пејачка Марија Шерифовиќ освен станот во Белград, поседува и стан во Виена за кој вели дека ѝ прираснал за срцето.

Кaко што самата вели, не го уредувала таа станот, бидејќи нема време за тоа, а станот е уреден во црно-бела комбинација, погледнете.

 

Коронавирус