петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Познати

СКАНДАЛ ВО СЕМЕЈСТВОТО НА ГОЛУБОВИЌ – синот се откажал од Кристијан?

СКАНДАЛ ВО СЕМЕЈСТВОТО НА ГОЛУБОВИЌ – синот се откажал од Кристијан?

Лазар Ѓукиќ, синот на Кристијан Голубовиќ, наводно е огорчен поради однесувањето на неговиот татко во реалното шоу „Задруга“.

Лазар не сака да ги коментира постапките на Кристијан, тој воопшто не зборува за неговиот татко:

– Лазар води нормален живот и не сака да се дружи со неговиот татко. Тој имаше пријателски однос со Кристијан, но без претерана блискост. Тој беше со него многу помалку отколку што требаше, но не можеше да биде поинаку, бидејќи Кристијан помина една третина од животот на Лазар во затвор. Сигурно многу му недостасуваше татко му, но Лазар во моментов се срами од она што го гледа во „Задруга“. Тој дури и не сака да гледа или слуша приказни. Тој смета дека е многу срамно за човек на негова возраст да поминува време со девојка која може да биде негова ќерка, тој е 30 години постар од неа. Па, Кристина, од која Кристијан не се одделува, е четири години помлада од Лазар, затоа е срамота – посочува извор за „Свет“ близок до Голубовиќ.

Лазар никогаш не истакнал дека е син на Кристијан, ниту сакал да се промовира на тој начин. Дури кога наполни 20 години, Кристијан го препозна.

Како што објасни тогаш Голубовиќ, заради безбедноста на Лазар, тоа не му било дозволено порано. Дотогаш, мајката имаше старателство над него.

Коронавирус