четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 179
home Познати

Сите ја знаете Цакана, а еве како изгледа нејзината ќерка која на пејачката ѝ подари три внуци! (ФОТО)

Сите ја знаете Цакана, а еве како изгледа нејзината ќерка која на пејачката ѝ подари три внуци! (ФОТО)

Пејачката Драгица Радосављевиќ – Цакана веќе 25 години ужива во бракот со адвокатот Небојша Негиќ.

Пред ова таа имаше уште еден брак со поранешниот сопруг Борис со кој ја доби ќерката Марија.

Кога завршила средно училиште, Цакана отишла во Макарска да ја посети својата сестра, која тогаш работела како сезонска работничка во ова место. Потоа го запознала Борис од Белград, кој во тоа време работел во Институтот Јарослав Чех.

Ја добија ќерката која не е премногу заинтересирана за јавниот живот, како нејзината мајка.

Марија или како што ја викаат Маја, завршила музичко училиште, отсек соло пеење и виолина. Денес е мажена и има три деца, син и две ќерки. Семејството живее во странство.

Коронавирус