четврток, 28. јануари 2021. Вести денес: 5
home Познати

Саша Ковачевиќ е пред банкрот

Саша Ковачевиќ е пред банкрот

Поради целокупната состојба со коронавирусот, пејачот Саша Ковачевиќ беше принуден да го затвори својот ресторан во Нов Белград.

Угостителството е исто така една од гранките што претрпеа удар што се однесува до короната. За жал, тоа е вистина. Подобро е да се спасиме себеси, да ги спасиме луѓето и вработените кои работат во ресторанот и, на крајот, да се спасиме сите од некои маки и да не затворат кога ќе дојде време, рече пејачот.

Саша Ковачевиќ исклучително жали што сите се на работ на егзистенцијата. Тој се осврна на луѓето кои самите работат во угостителските објекти и кои ги хранат своите семејства од нивната професија

Единствено жалам за луѓето кои работат таму, што немаат никаков приход, извор на пари со кој би можеле да му помогнат на своето семејство, но јас велам, на сите нас ни е многу тешко, рече пејачот и продолжи: „Се обидувам да научам лекција од сè, да гледам на сè со позитивни очи, без разлика колку е темно. Најважно е дека сите сме живи и здрави, и сè друго, се разбира, ќе си дојде во свое“, рече тој во емисијата „Шок ток“.

Коронавирус