вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 54
home Познати

Самарџиќ играше оро до невестата, Владо Горгиев со оваа песна му поска среќен брак- се ожени македонскиот менаџер Кристијан (ВИДЕО)

Самарџиќ играше оро до невестата, Владо Горгиев со оваа песна му поска среќен брак- се ожени македонскиот менаџер Кристијан (ВИДЕО)

Македонскиот менаџер Кристијан Стефановски се ожени после долгогодишната врска со девојката Ана Стојковска.

Парот вчера во еден скопски ресторан направија свадбена прослава и ја собраа речиси целата македонска и балканска естрада.

На прославата беа присутни Здравко Чолиќ, Владо Георгиев, Жељко Самарџиќ, Благоја Грујовски, Јоце Панов, Виолета Томовска, Влатко Лозановски и многу други.

КУРИР дојде до видео каде Жељко Самарџиќ игра оро, а Владо Георгиев му посака среќен брак со оваа позната песна, погледнете.