четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Познати

Раста го покажа својот стан – најубавиот дел посветен на неговата ќерка, а кога жените ќе ја видат неговата спална соба ќе полудат (ВИДЕО)

Раста го покажа својот стан – најубавиот дел посветен на неговата ќерка, а кога жените ќе ја видат неговата спална соба ќе полудат (ВИДЕО)

„За се има место“, напиша Стефан Ѓуриќ Раста во опис на фотографиите од својот дом на Врачар, Белград од чија тераса погледот е директно на храмот Свети Сава.

Прво што покажал е дека може да парира на секоја жена во бројот на чевли кои ги поседува. Тој ги снимил своите патики, кои му стојат на балконот.

Ја покажал и кујната, но и детското катче посветено за Тара, неговата ќерка.

Соседните медиуми пишуваат дека жените во регионот ќе полудат по овој нов стан на пејачот, особено од неговата спална соба која има посебен тоалет во неа.

Коронавирус