сабота, 10. јуни 2023. Вести денес: 9
home Познати

Првите фотографии на Наташа Беквалац со ќерката Катја

Од породилиштето ја зема сопругот Лука, гордиот татко на Катја.
Првите фотографии на Наташа Беквалац со ќерката Катја

Наташа Беквалац излезе од болница со своето новороденче Катја.

Таа се породи со царски рез на 28-ми февруари во приватна болница во Белград.

Од породилиштето ја зема сопругот Лука, гордиот татко на Катја.