понеделник, 5. јуни 2023. Вести денес: 0
home Познати

Познатиот македонски актер Игор Ангелов „забушава“ за време на снимањето (ФОТО)

Игор Ангелов целосно се исклучи за време на снимањето и беше обземен од позитивни емоции.
Познатиот македонски актер Игор Ангелов „забушава“ за време на снимањето (ФОТО)

Познатиот македонски актер Игор Ангелов целосно се исклучи за време на снимањето и беше обземен од позитивни емоции.

Имено, за време на снимањето на неговиот најнов проект, познатиот актер го загуби своето внимание проверувајќи ја состојбата на својата пензиска сметка и дозна дека неговото пензиско друштво инвестира во акции во една од најуспешните меѓународни компании Apple.

Отвори penzija.mk и дознај како ги инвестира средствата твојот пензиски фонд за да ти овозможи сигурна и стабилна иднина.

Тоа можете да го направите и вие кликајќи ТУКА!