понеделник, 1. март 2021. Вести денес: 24
home Познати

По инцидентот, Алек Болдвин на час по управување со бесот

По инцидентот, Алек Болдвин на час по управување со бесот

Американскиот глумец Алек Болдвин прифати да присуствува на часови за управување со бесот, по кривичниот прекршок настанат по расправија околу паркинг-место.

Инцидентот се случил на 2 ноември минатата 2018 година пред куќата на актерот во Њујорк, при што тој го удрил другиот возач во лице. Глумецот нема криминално досие.

Болдвин бил обвинет за насилство и се изјаснил како виновен, па прифатил да оди на еднодневно предавање за управување со бесот.

Коронавирус