петок, 29. септември 2023. Вести денес: 91
home Познати

Нема да ви се верува што направи Линдон Бериша на својот мобилен (ФОТО)

Нема да ви се верува што направи Линдон Бериша на својот мобилен (ФОТО)

Иако делуваше незабележливо и прикриено, нашата екипа сепак успеа да го фотографира познатиот пејач на дело.

Имено, додека седеше во еден познат локал во старата скопска чаршија, тој дискретно одлучи на сред разговор да си ја провери моменталната состојба на пензиската сметка.

Отвори penzija.mk  и дознај како ги инвестира средствата твојот пензиски фонд за да ти овозможи сигурна и стабилна иднина.

Зошто не го направите тоа и вие, ТУКА?