четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 128
home Познати

НА АНАСТАСИЈА ВЕЌЕ НЕ И Е ДОБРО – доживеала голем стрес по информацијата кога ја дознала од вработените на аеродромот во Белград

НА АНАСТАСИЈА ВЕЌЕ НЕ И Е ДОБРО – доживеала голем стрес по информацијата кога ја дознала од вработените на аеродромот во Белград

Анастасија Ражнатовиќ наголемо настапува ширум Европа, а нејзината агенда е закажана до крајот на летото.

Последниот нејзин настап во Германија помина беспрекорно. Но севкупниот убав впечаток падна во вода со нејзиното слетување на аеродромот „Никола Тесла“ во Белград.

Анастасија им се пожали на новинарите дека ништо од она што го понела со себе не го вратила назад во Србија, и поради тоа доживеала голем стрес.

Не патував добро бидејќи ми го изгубија куферот, па затоа толку чекам, но настапот беше одличен, најдобар до сега. Не знам што се случило со куферот, и јас тоа се прашувам, рекла Анастасија видно вознемирена.

Најнови вести

Коронавирус