четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Познати

Mилица Тодоровиќ: „Ни со пиштол ќе ме „натераат“ да се вратам на бившите“

Mилица Тодоровиќ: „Ни со пиштол ќе ме „натераат“ да се вратам на бившите“

Непосредно пред прославата на роденденот, Милица Тодоровиќ се врати од Истанбул, каде итно се оперираше поради проблеми што ја мачеа осум години, односно го оперираше носот.

Таа наполни 30 години, и во интервју за Скандал вели дека тоа не би менувала ништо во нејзиниот живот.

„Мојот живот воопшто не се промени, тоа се само бројки, јас и понатаму сум убава и млада“.

Милица претходната година ја раскина својата петгодишна врска со кореографот Милош Пауновиќ, а набргу потоа започна врска со Петар Стругар.

Неодамна, пејчката истакна дека врската со Петар му била промашување и таа е единствена врска која не траела неколку години.

Меѓутоа, на прашањето на кој од своите бивши им се вратила, таа вели:

„Не мора на никој да се враќам, кој вели дека морам“, одговори пејачката.

-Но, доколку се појави со пиштол и ти каже дека мораш?

-Ќе му одговорам – „Пукај, ништо не се мора“.

Таа вели дека партнерот кој ќе го избере мора да биде некој ќе ја чува и кој ќе има смисла за хумор.

Коронавирус