понеделник, 26. јули 2021. Вести денес: 181
home Познати

Милица Тодоровиќ испаничи во авион: „Не можеме да слетаме, се вртиме во круг!“

Милица Тодоровиќ испаничи во авион: „Не можеме да слетаме, се вртиме во круг!“

Пејачката Милица Тодоровиќ патуваше со авион кога доживеала мала непријатност.

Судејќи според нејзините објавуви на Инстаграм, таа брзала да стигне до одредена локација, но имало проблеми со слетувањето што ја испаничи пејачката:

„Тие не знаат колку е важен овој ден“, напиша Милица, ознајчувачки го нејзиното момче, актерот Петар Стругар, додавајќи во следното:

-И така, 20 минути се вртиме во круг, не можеме да слетаме, пишува Милица.

Сепак, сè завршило добро и таа како и останатите патници слетале безбедно.

Коронавирус