недела, 28. мај 2023. Вести денес: 83
home Познати

Лепа Брена се оглси по повод нејзината венчаница која требаше да ја носи Александра Пријовиќ

Лепа Брена се оглси по повод нејзината венчаница која требаше да ја носи Александра Пријовиќ

Овие денови многу се пишуваше за тоа дека Александра Пријовиќ на венчавката со Филип Живоиновиќ ќе ја облече венчаницата која своевремено ја носела неговата маќеа Лепа Брена, меѓутоа фолк дивата тоа го демантира и во шега вели дека на невестата не и треба венчаница од баба.

-Приказната за предавање на венчаниците ја гледаме само во романичните филмови. Во денешно време толку е развиен бизнисот со венчаници, што нема потреба да се зема она што е старо. Сметам дека мојата венчаница е моја среќа, а Александар треба да земе своја, убаво да се чувствува во неа и да биде принцеза во своја венчаница. Немаме иста градба, јас сум жена од 180 сантиметри, немаме иста висина. Замислете како би изгледало тоа. Не и треба венчаница од баба или Брена – вели низ смеа Брена, која не ја крие среќата поради се што и донесе претходниот период.