сабота, 28. мај 2022. Вести денес: 0
home Познати

Кога ќе ја пребарате Карлеуша на интернет ќе останете во неверување- еве што тврди Гугл за пејачката, по ова таа е на работ на нервен слом

Кога ќе ја пребарате Карлеуша на интернет ќе останете во неверување- еве што тврди Гугл за пејачката, по ова таа е на работ на нервен слом

Како што е познато познатата српска пејачка Јелена Карлеуша е млада пејачка која има само 42 години и е родена на 17 август 1978-та година.

Но, кога на гугл ќе ја пребарате Карлеуша и ќе го пишете нејзиното име и презиме прво што ќе ви излезе е дека таа има 62 години и дека е родена на 17 август 1958-та година.

Доколку влезете внатре на страницата на Википедија ќе прочитате и дека таа е сопруга на фудбалерот Душко Тошиќ и дека има две ќерки Атина и Ника.

Инаку на Википедија секој може да ги корегира податоците, но доколку администраторот ја воочи оваа грешка веднаш ќе биде сменета.

Меѓутоа иако оваа грешка е поправена, кога ќе ја пребарате пејачката се уште на почетната страница стојат нејзините погрешни податоци кој речиси не се знае дали некогаш би се абдејтувале.

Најнови вести

Коронавирус