четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 0
home Познати

„Кога имав 25 години ми кажаа дека нема да можам да раѓам, а потоа се случи чудо“: Мина проговори за тешкиот период од нејзиниот живот

„Кога имав 25 години ми кажаа дека нема да можам да раѓам, а потоа се случи чудо“: Мина проговори за тешкиот период од нејзиниот живот

Пејачката Мина Костиќ проговори за славната борба низ која минала како млада девојка.

Познато е дека пејачката долги години е свртена кон црквата и религијата, а како што вели во таков дух ја воспитува и својата ќерка.

– Често одиме во црква и ја учиме да верува во Господ. На крајот, се што ми се случи и да не го молев Бога да имам дете, бидејќи на 25 години ми рекоа дека не можам да се раѓам, а потоа се случи чудо. Секогаш се молев на Бога да родам девојче баш таква каква што е она и Господ ми го овозможи тоа – открила пејачката.

Мина Костиќ истакна и дека со ќерката е во многу добар однос, а Анастасија е девојка каква што можете само да посакате.

– Сакаше да биде модел, па ја запишав на училиште. Има висина и така е изградена – открила пејачката.

Најнови вести

Коронавирус