вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 45
home Познати

КЛАСИЧНА ЛАТИНО САПУНИЦА: 11 деца на Марадона сакаат да го зграбат богатството на фудбалерот- од сумата ќе ви се помати во умот

КЛАСИЧНА ЛАТИНО САПУНИЦА: 11 деца на Марадона сакаат да го зграбат богатството на фудбалерот- од сумата ќе ви се помати во умот

На повидок е класична латино сапуница со многу епизоди, патетитка и немилосрдно сплеткарење околу богатството на Марадона што се цени на 75 милиони долари.

Во војната се впуштаат пет признати деца на Марадона но и шест чии мајки тврдат дека се од тајните врски со аргентинецот.

Специјализирани портали што се занимаваат со парите на славните тврдат дека марадона има потрошено над 500 милиони долари, но дека сепак оставил прилично добра сума.

Истите медиуими тврдат дека најагресивни во приграбувањето на парите ќе бидат трите признати ќекрки Далма, Џанина и Јана.

Коронавирус