четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 172
home Познати

Ќе ви се скамени срцето од фотографиите- Откако семејството на Синан денеска доживеа пекол во болница, пејачот едвај спаси „жива глава“

Ќе ви се скамени срцето од фотографиите- Откако семејството на Синан денеска доживеа пекол во болница, пејачот едвај спаси „жива глава“

Откако денеска семејството на пејачот доживеа вистински пекол конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата во која неговата сопруга тврдеше дека има ужасни услови.

Имено таа тврдеше дека пејачот бил врзуван за креветот, а вчера пациентка во истата соба каде што е сместен пејачот умрела барајќи вода од докторите кој не сакале да и дадат, по што и се влошила состојбата.

Инаку денеска синовите на Синан се обидоа насилно да го извадат нивниот татко од болницата, а полицијата уапси еден од нив поради нарушување на редот и мирот во установата.

По ова во моментов српските медиуми пишуваат дека пејачот е изваден и однесен во приватна клиника.

Коронавирус