сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 6
home Познати

ЌЕ ГО ВИДИШ ТИ ТВОЈОТ БОГ, ЌЕ ТЕ УНИШТИ – една пејачка не и даваше мира на Туцаковиќ последните месеци од животот, ова е бизарната причина

ЌЕ ГО ВИДИШ ТИ ТВОЈОТ БОГ, ЌЕ ТЕ УНИШТИ – една пејачка не и даваше мира на Туцаковиќ последните месеци од животот, ова е бизарната причина

По смртта на текстописецот Марина Туцаковиќ испливаа морничави детали од нејзиниот живот како и пејачката која последните години наводно ја малтретирала и не и давала мир.

-Бидејќи немала успех со новиот албум, пејачката и се јави на Марина и барала да и ги врати парите, вели добро упатен извор за српските медиуми.

Иако не е откриено за која пејачката станува збор изворот за медиумите вели дека таа се жалела за катастрофалните песни и дека истите не и се вртеле ниту на радио, немала ниту настапи ниту договори.

-За се ја кривеше Марина, како жената да можеше да гарантира секогаш за нечии успеси и за се што ќе напише дека ќе биде бомбастично. „Ти ги дадов парите предвремено, на што личи ова? Ќе го видиш ти твојот Господ ќе те уништи“, викала пејачката, додава изворот.

Коронавирус