вторник, 20. октомври 2020. Вести денес: 40
home Познати

Кендал Џенер откри кој од бившите на сестрите ѝ се допаѓа најмногу

Кендал Џенер откри кој од бившите на сестрите ѝ се допаѓа најмногу

За време на своето гостување во „The Tonight Show“, 23-годишната Кендал Џенер играше игра во која нејзе и на водителот им беа поставувани лични прашања. Но, тие не мораа да го прочитаат на глас прашањето. Па, откако ќе одговорат, тие можеа да одберат дали ќе го прочитаат прашањето на глас или ќе се напијат алкохол.

Кендал беше прва. Го доби прашањето, мислеше една минута, па рече „Скот Дисик“.

Потоа кажа дека прашањето било „кој од бившите на твоите сестри ти се допаѓа најмногу?“.

Коронавирус