сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 87
home Познати

Кемал од „Двоен живот“ има сопруга убавица и синче кое е негова мини копија (фото)

Кемал од „Двоен живот“ има сопруга убавица и синче кое е негова мини копија (фото)

Турскиот актер Булент Инал ја освои публиката на турските серии со улогата на Кемал во серијата „Двоен живот“.

Тој моментално работи на нова историска серија во која изгледа сосема поразлично од Кемал кој го познаваме од телевизија.

Со долга брада и труска униформа, актерот Булет има перфектна трансформација од која тешко би го препознале.

Кога станува збор за неговата приватност, тој е среќно оженет човек кој има едно малечко синче.

Жената која го освои неговото срце е вистинска синоока убавица, а пак синчето е негова мини копија. Ова е „Кемал Ипекчи“ приватно:

Коронавирус