четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Познати

Карачиќ, Дисингер и близначките на партија МОНОПОЛ – што мислите, кој победи? (ФОТО)

Карачиќ, Дисингер и близначките на партија МОНОПОЛ – што мислите, кој победи? (ФОТО)

Додека трае карантинот, сите имаат многу слободно време, па се трудат да го исполнат со гледање ТВ, социјални мрежи, гледање филмови и серии, друштвени игри…

Хрватот Игор Карачиќ, кој во меѓувреме ја побара за сопруга Душица Андоновска, како и Германецот Кристијан Дисингер, карантинот го минуваат во Скопје.

Заедно со девојката на Дисингер, Марија Андоновска, плус третата сестра на близначките и нејзиниот дечко, тие одиграа партија од популарната игра Монопол.

На крајот славеа Дисингер и Марија…

Коронавирус