сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Познати

Идниот Крал Чарлс: Се онесвести репортер пред принцот!

Идниот Крал Чарлс: Се онесвести репортер пред принцот!

Не знае како да реагира!

Принцот Чарлс, идниот крал на Обединетото кралство кој го отстапи местото на неговиот син Вилијам,  неодамна посети еден дистрибутивен центар во Бристол, па остана скоро неподвижен кога еден работник кој сакаше да поразговара со него, се струполи на земја.

Принцот застана да поразговара со работникот кој беше дел од екипата за пречек, кога наеднаш на човекот му се слоши, па така падна на земја пред принцот.

Шокиран и збунет, Чарлс не стигна ниту да изреагира. Еден момент подоцна тој ја испружи раката кон човекот, кој веќе се клатеше и падна на подот.

Коронавирус